Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Cookingstyle maakt met cookies geen gebruik van derden(v.b. remclame). Wij  gebruiken u  persoonlike gegeven alleen voor verzenden van u zendingen (track & trace) of als u lid bent van onze nieuwsbrief.

maandag, 06 januari 2020 10:39

Camp chef outdoor cooking in Style

 

Camp chef biedt u een betere manier om buiten te koken, of u nu in het achterland of de achtertuin gebruikt.

Met onze kook systemen zult u geniet van het outdoor koken.  Hier zijn een paar geweldige producten die wij u aanbieden.

Kijk op onze site bij Camp chef voor mooie set acties https://www.cookingstyle.nl/barbecues-2/camp-chef.html

camp

Recept Spareribs amerikaanse style

Ingrediënten 4 personen

2 strengen spareribs
2 paprika's
3 rooie uien
4 tenen knoflook
1 rode peper
1,5 L cola
250 ml Ketjap
50 ml honing
2 el mosterd
BBQ kruidenmix
Olijfolie
Peper & zout naar smaak

Bereidingswijze

1.Zet de Camp Chef Dutch oven op half hoog vuur.


2.Snijd de paprika, en ui in dikke ringen en snijd de knoflook en rode peper fijn


3.Snijd vervolgens de strengen spareribs in 3 of 4 stukken en wrijf deze in met je favoriete BBQ kruidenmix.


4.Doe een beetje olijfolie in de Dutch oven en voeg de paprika en ui toe, bak deze ongeveer 2 minuten en voeg dan de knoflook en de rode peper toe en bak dit samen nog 2 minuten.


5.Doe de spareribs erbij en blus het af met de cola en ketjap. Zet het vuur nu op hoog. Voeg de rest van de ingrediënten nu ook toe. Als het kookt, zet je het vuur op half hoog, zodat het blijft doorkoken.

6.Laat dit ongeveer nog 60 minuten koken. Voeg zout en peper toe naar smaak. Check tussendoor of er nog wel vocht in de pan zit, anders kun je altijd nog een beetje water toevoegen. Wees een beetje voorzichtig met het uit de pan halen van de spareribs, ze vallen nu namelijk perfect van het bot af!

7.Smeer het op het bord nog een beetje in met de overgebleven saus uit de pan.

Eetsmakelijk!

maandag, 20 november 2017 13:59

Enders BBQ Buiten leven!

Met innovaties zoals de Turbo Zone of praktische details, zoals de Simple Clean, hebben we zelf overtuigd vurige voorstanders van houtskool barbecues naar een BBQ gas overgehaald.

Elke Enders gas grill is ontwikkeld op basis van het eerste idee tot de laatste schroef aan helemaal getest in onze werkplaatsen, getest en continu geoptimaliseerd. 
130 jaar ervaring!

woensdag, 21 mei 2014 12:17

Pizza's Maken op de Barbecue

Mensen die het al eens geprobeerd hebben weten het. Zelf echte pizza's maken is makkelijker en lekkerder dan je denkt. Je kunt namelijk je buitenkeuken omtoveren tot een echte pizzaoven met een pizzasteen.

Je kunt hiervoor de GrandHall Pizzasteen gebruiken. Deze komt standaard geleverd met een rvs onderplaat en een pizzasnijder. De pizzasteen zorgt ervoor dat je een perfecte pizzabodem creëert. Vocht uit het deeg trekt enigzins in de steen en zorgt dat de bodem lekker en krokant wordt. In de loop van de tijd zal de pizzasteen door het gebruik bruine en zwarte vlekken gaan vertonen, maar dat heeft geen invloed op de werking. Na gebruik kan de afgekoelde pizzasteen eventueel met water en een borstel worden schoongemaakt.

Stappenplan:

 

Ideal bancontact twitter logo facebook