zondag, 05 november 2017 17:54

Grandhall Buitenkeukens

Met de buitenkeukens van GrandHall brengt u de absolute top op het gebied voedselbereiding in huis, of beter gezegd in de tuin. Op en top de beste technieken om vlees, vis en groenten op de lekkerste manieren te bereiden. Grandhall Buitenkeukens zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een super mooi strak design!

                                         

donderdag, 02 november 2017 15:42

Enders gas BBQ

Met innovaties zoals de Turbo Zone of praktische details, zoals de Simple Clean, hebben we zelf overtuigd vurige voorstanders van houtskool barbecues naar een BBQ gas overgehaald.

Elke Enders gas grill is ontwikkeld op basis van het eerste idee tot de laatste schroef aan helemaal getest in onze werkplaatsen, getest en continu geoptimaliseerd.
130 jaar ervaring!

https://www.cookingstyle.nl/barbecues-2/enders.html

woensdag, 21 mei 2014 12:17

Pizza's Maken op de Barbecue

Mensen die het al eens geprobeerd hebben weten het. Zelf echte pizza's maken is makkelijker en lekkerder dan je denkt. Je kunt namelijk je buitenkeuken omtoveren tot een echte pizzaoven met een pizzasteen.

Je kunt hiervoor de GrandHall Pizzasteen gebruiken. Deze komt standaard geleverd met een rvs onderplaat en een pizzasnijder. De pizzasteen zorgt ervoor dat je een perfecte pizzabodem creƫert. Vocht uit het deeg trekt enigzins in de steen en zorgt dat de bodem lekker en krokant wordt. In de loop van de tijd zal de pizzasteen door het gebruik bruine en zwarte vlekken gaan vertonen, maar dat heeft geen invloed op de werking. Na gebruik kan de afgekoelde pizzasteen eventueel met water en een borstel worden schoongemaakt.

Stappenplan:

dinsdag, 13 mei 2014 11:27

Gratis Installatie in Regio Twente

Koopt u bij ons een koffiemachine van Nivona dan installeren wij gratis uw apparaat op een adres in de Regio Twente. U kunt uw apparaat dan direct gebruiken. Tevens ontvangt u een instructie van de werking van het apparaat en hoe u het apparaat het beste kunt onderhouden.

  • Installatie en instructies binnen een straal 30 km van ons vestigingsadres gratis.

 

 

Ideal bancontact twitter logo facebook