Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Cookingstyle maakt met cookies geen gebruik van derden(v.b. remclame). Wij  gebruiken u  persoonlike gegeven alleen voor verzenden van u zendingen (track & trace) of als u lid bent van onze nieuwsbrief.

CROSSRAY+ Trolley

Beschikbaarheid : Levertijd 2 a 3 werkdagen

€ 1.698,00

“CROSSRAY+ BY HEATSTRIP” BARBECUE VERANDERT HET TRADITIONELE GRILLEN

Wij combineren een slim ontwerp met state-of-the-art technologie om de het echte buitenleven gevoel te creëren. Ons Australische ontwikkelingsteam heeft deze fantastisch uitziende barbecue ontworpen voor de beste kookervaring. Door de sterke materialen gaat deze barbecue zeer lang mee.

DE INTENSITEIT EN KWALITEIT VAN HOUTSKOOL, MET HET GEMAK & DE CONTROLE VAN GAS

De Crossray+ barbecue is uitgerust met ons gepatenteerde Crossray-systeem, wat gebruik maakt van infrarood branders die aan de zijkanten van de barbecue zijn gemonteerd. Omdat de branders infrarood zijn, zijn ze superieur ten opzichte van Infrarood hitte penetreert je voedsel, oftewel, het kookt het van binnenuit, terwijl een normale brander alleen de lucht om het eten heen verwarmd. Dit zorgt voor het uitdrogen van je eten. De Crossray+ infrarood branders zijn ook efficienter en grillen sneller dan traditionele branders. Hierdoor is het eten sneller klaar en verbruik je veel minder gas. Omdat de branders niet direct onder het kookoppervlak zitten, zullen vetten en sappen niet op de branders vallen. Rook zal flink afnemen en de vlammen die uw vlees verbranden zullen verdwijnen.

4 BRANDER TROLLEY BARBECUE

1685mm (B) x 505mm (D) x 1255mm (H) - 1495mm (H) met kap open.
Materiaal: 304 Roestvrijstalen voorkant & achterkant, kap, zijpanelen en deuren.
Gegoten aluminium zijpanelen voor en achterkant.
4 x infrarood branders, vermogen van 3.1 kW per brander.