Onze website maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Cookingstyle maakt met cookies geen gebruik van derden(v.b. remclame). Wij  gebruiken u  persoonlike gegeven alleen voor verzenden van u zendingen (track & trace) of als u lid bent van onze nieuwsbrief.

Buschbeck tuinhaard Valenzia

Beschikbaarheid : Levertijd 2 a 3 werkdagen

€ 445,00

Deze Buschbeck Valencia Grill van Buschbeck is ideaal voor een gezellige, zomerse avond in de tuin. Met een Buschbeck in de tuin bent u gegarandeerd voorzien van lekker eten en een sfeervol kampvuur. De Buschbeck Valencia is gemaakt van beton, wat de grill een prachtige, robuuste en karakteristieke uitstraling geeft.

De Buschbeck is namelijk multifunctioneel in gebruik. U kunt de Buschbeck vullen met houtskool en er op barbecueën en u kunt er hout in stoken en hem gebruiken als vuurkorf! In de onderkant van de grill bergt u de houtskool en/of het stookhout op.

De grills van Buschbeck typeren zich door hun hoge mate van veiligheid en kwaliteit. Tijdens de verbranding komen alleen de betonnen onderdelen van de haard in contact met de vlam en frisse lucht circuleert constant tussen de buitenkant en de 5-delige vuurhaard. Het ontwerp van de Buschbeck haarden wordt voortdurend herzien zodat ze ook na jarenlang intensief gebruik hun mooie uiterlijk blijven behouden!

Wilt u nog meer uit uw Buschbeck halen? Een Buschbeck bestaat uit verschillende losse onderdelen, waardoor u een buschbeck helemaal kunt personaliseren. U kunt losse onderdelen er af halen of er aan toe voegen. Bijvoorbeeld een sokkel of een pizza inzetstuk. De Buschbeck wordt geleverd inclusief grillrooster en cement lijm.

  • Werkhoogte: 55 cm
  • Gewicht: ca 440 kg
  • Toebehoren: Grilrooster
  • Breedtemaat 110 cm.
  • Dieptemaat 65 cm.
  • Hoogte 203 cm.