dinsdag, 01 juli 2014 21:14

Severin Piccola Klein Maar Fijn

Koffie van heerlijke koffiebonen! Het zetten van koffie met verse koffiebonen geeft je een natuurlijke ultieme smaak. Het zetten van koffie met koffiebonen is een stuk voordeliger dan met koffiecups en pads.

Wij willen u dan ook voorstellen aan de kleinste volautomaat van de wereld:

Severin Piccola Premium

Deze Severin koffiemachine is klein van formaat maar groot in koffie zetten. Je maakt er de lekkerste koffiesoorten mee zoals o.a. cappuccino. Latte Macchiato, Espresso enz.

Dat betekent dus de lekkerste koffiesoorten uit een klein apparaat, dus ook geschikt voor de kleine keuken. En toch doet deze kleine jongen niet onder voor zijn grotere broers.

De PICCOLA is hét espresso-apparaat onder de volautomatische apparaten. Heet vanaf het eerste kopje, perfect schuimlaagje - zo smaakt uw espresso, als door een barista geserveerd.

Intuïtief in de bediening: Met de innovatieve OneTouch Technology bereidt u latte macchiato of cappuccino met slechts één druk op de knop - en dat, zonder uw kopje te verplaatsen.

Individueel van koffie genieten: Met de PICCOLA Quick-Select functie kunnen instellingen zoals de sterkte van de koffie snel worden ingesteld of veranderd. Perfecte temperatuur vanaf het begin.

Goed voor het milieu: Automatische uitschakeling, wanneer de machine niet wordt gebruikt. De PICCOLA verschijnt met een energiezuinige automatische uitschakeling, die individueel kan worden geprogrammeerd van 1 minuut - 12 uur.

Grote en kleine kopjes: Geschikt voor kleine espressokopjes en grote latte macchiato glazen De PICCOLA heeft een in hoogte verstelbare koffie-melktuit.

Gemakkelijk schoon te maken: De uitneembare kookeenheid en de vaatwassergeschikte koffie-melktuit zorgen voor uitstekende hygiëne.

Gratis SEVERIN VIP-klantenservice: Een gratis hotline met geschoold personeel dat u helpt bij al uw vragen en problemen en vooral: geen anoniem callcenter, maar service direct van de fabrikant. Tevens geeft de  fabrikant 2 jaar VIP garantie.

Te koop vanaf slechts €392,50 (normale winkelprijs €499,-)

Bestel deze mooie en complete volautomatische koffiemachine nu bij CookingStyle.nl voor deze lage aanbiedingsprijs. De Piccola is te verkijgen in zwart en rood.

Tips

  • Cappuccino: Om het nog heerlijke te maken leg je op de bodem van het kopje een laagje cacao.
  • Latte Macchiato: Zorg er voor dat je een speciaal dubbel wandig latte macchiato glas hebt en vul deze met een laagje siroop. Monin heeft diverse smaken siroop. v.b. Vanille, Praline noot, Caramel, Tiramisu enz.

piccola2

Meer in deze categorie: « Pizza's Maken op de Barbecue

 

Ideal bancontact twitter logo facebook