dinsdag, 01 juli 2014 21:14

Severin Piccola Klein Maar Fijn

Koffie van heerlijke koffiebonen! Het zetten van koffie met verse koffiebonen geeft je een natuurlijke ultieme smaak. Het zetten van koffie met koffiebonen is een stuk voordeliger dan met koffiecups en pads.

Wij willen u dan ook voorstellen aan de kleinste volautomaat van de wereld:

Severin Piccola Premium

Deze Severin koffiemachine is klein van formaat maar groot in koffie zetten. Je maakt er de lekkerste koffiesoorten mee zoals o.a. cappuccino. Latte Macchiato, Espresso enz.

Dat betekent dus de lekkerste koffiesoorten uit een klein apparaat, dus ook geschikt voor de kleine keuken. En toch doet deze kleine jongen niet onder voor zijn grotere broers.

De PICCOLA is hét espresso-apparaat onder de volautomatische apparaten. Heet vanaf het eerste kopje, perfect schuimlaagje - zo smaakt uw espresso, als door een barista geserveerd.

Intuïtief in de bediening: Met de innovatieve OneTouch Technology bereidt u latte macchiato of cappuccino met slechts één druk op de knop - en dat, zonder uw kopje te verplaatsen.

Individueel van koffie genieten: Met de PICCOLA Quick-Select functie kunnen instellingen zoals de sterkte van de koffie snel worden ingesteld of veranderd. Perfecte temperatuur vanaf het begin.

Goed voor het milieu: Automatische uitschakeling, wanneer de machine niet wordt gebruikt. De PICCOLA verschijnt met een energiezuinige automatische uitschakeling, die individueel kan worden geprogrammeerd van 1 minuut - 12 uur.

Grote en kleine kopjes: Geschikt voor kleine espressokopjes en grote latte macchiato glazen De PICCOLA heeft een in hoogte verstelbare koffie-melktuit.

Gemakkelijk schoon te maken: De uitneembare kookeenheid en de vaatwassergeschikte koffie-melktuit zorgen voor uitstekende hygiëne.

Gratis SEVERIN VIP-klantenservice: Een gratis hotline met geschoold personeel dat u helpt bij al uw vragen en problemen en vooral: geen anoniem callcenter, maar service direct van de fabrikant. Tevens geeft de  fabrikant 2 jaar VIP garantie.

Te koop vanaf slechts €392,50 (normale winkelprijs €499,-)

Bestel deze mooie en complete volautomatische koffiemachine nu bij CookingStyle.nl voor deze lage aanbiedingsprijs. De Piccola is te verkijgen in zwart en rood.

woensdag, 21 mei 2014 12:17

Pizza's Maken op de Barbecue

Mensen die het al eens geprobeerd hebben weten het. Zelf echte pizza's maken is makkelijker en lekkerder dan je denkt. Je kunt namelijk je buitenkeuken omtoveren tot een echte pizzaoven met een pizzasteen.

Je kunt hiervoor de GrandHall Pizzasteen gebruiken. Deze komt standaard geleverd met een rvs onderplaat en een pizzasnijder. De pizzasteen zorgt ervoor dat je een perfecte pizzabodem creëert. Vocht uit het deeg trekt enigzins in de steen en zorgt dat de bodem lekker en krokant wordt. In de loop van de tijd zal de pizzasteen door het gebruik bruine en zwarte vlekken gaan vertonen, maar dat heeft geen invloed op de werking. Na gebruik kan de afgekoelde pizzasteen eventueel met water en een borstel worden schoongemaakt.

Stappenplan:

dinsdag, 13 mei 2014 11:27

Gratis Installatie in Regio Twente

Koopt u bij ons een koffiemachine van Nivona dan installeren wij gratis uw apparaat op een adres in de Regio Twente. U kunt uw apparaat dan direct gebruiken. Tevens ontvangt u een instructie van de werking van het apparaat en hoe u het apparaat het beste kunt onderhouden.

  • Installatie en instructies binnen een straal 30 km van ons vestigingsadres gratis.

 

 

Ideal bancontact twitter logo facebook